Päivi, profiilikuva
Päivi

Heips.
Joukkueelle on kertynyt sen verran varoja, että jäädytetäänpäs kuukausimaksut hetkeksi ja käytetään kertyneet pois. Eli ei kuukausimaksuja elokuussa. Katsotaan syyskuussa kuinka monta vuoroa meille tulee ja mikä on joukkueen tilanne.
Olisi hyvä, että vanhemmat kertoisitte vaikka joukkueenjohtaja Minnalle, että jatkaako poikanne talvikaudella harjoituksissa käymistä vai vaihtaako esim. johonkin talvilajiin. Eli käykö harjoituksissa kerran vai kahdesti viikossa.
Jokaisen pelaajan arparahat maksatte rahat joukkueen tilille ja laitan ne sieltä eteenpäin,
t. Päivi

Ilmari, profiilikuva
Ilmari

Pe 12.5. Kokkiskan harkat peruttu, salissa tanssikerhon näytös.

Päivi, profiilikuva
Päivi

Hei,
Rahakirstun vartija täällä taas laittelee väliaikakuulumisia.
1. Saimme Ulrika-turnmauksesta voittoa n. 860€ ja sentit päälle. Kiitos hienosta talkootyöstä!
2. Valmentajamaksuja ei tänä keväänä tule, joten tiputimme kuukausimaksun 10€/kuukaudessa. Eräpäivä kuukauden 15. päivä.
3. Pelipaidat ja reput ovat tulleet ja painossa.
Jokaisen pojan omavastuu paidasta on 10€ ja Repun hinta sen tilanneille on 25€.
Maksakaa nämä tilaukset joukkueen tilille 15.4. mennessä.
4. Kiitos, että tämä joukkue maksaa maksut ajallaan. Helpottaa työtäni, kun voin luottaa, että raha ilmestyy tilille. Iso peukku!

Jääkiekkokausi on lopuillaan. Toivottakaamme tervetulleeksi kaikki mahdolliset uudet ja vanhat pelaajat!
t. Päivi Pukero

Eelis

Reput ja paidat on tosiaan viety painatukseen ja kysyin samalla tuleeko Tapojärven mainos paitoihin. Vastaus oli, että tällä hetkellä ei ole voimassa olevaa sopimusta asiasta, joten mainosta ei tule paitoihin. T. Kirsi

Pelivarusteet on painatettu. Jaan niitä ennen harkkoja ke 12.4. T. Kirsi

Eelis

Hei! Sain tänään selville Mäkimaalta jalkapallorepun ja teknisen lyhythihaisen treenipaidan hinnat. Jalkapallorepun seurahinta on 20€ ja painatuskulut 5€, jos reppuun otetaan seuran logo ja pieni pelinumero. Repun väriksi varmaan otetaan puna/musta, kun punainen on Tp47 käyttämä väri peliasuissakin. Lyhythihaisen treenipaidan hinta on 14€ ja painatuskulut 5 €, jos otetaan rintaan pieni seuranlogo ja pieni pelinumero. Paidan koot ovat 128 cm, 140 cm, 152 cm ja 164 cm. Umbron kuvastosta voi halutessa käydä katsomassa näitä tuotteita. Kuvasto löytyy netistä osoitteesta: www.umbro.fi/kuvasto.

Voisitte ilmoitella minulle tilauksenne sähköpostiini viimeistään 28.2.2017. Laittakaa viestiin pojan nimi, pelinumero, tuotteet mitkä haluatte tilata ja paidan koko jos tilaatte sen. Sähköpostiosoitteeni on: kirsi(piste)heiska(miuku)gmail(piste)com.

Joukkueeseen on tullut ilmeisesti uusiakin poikia, joten jos haluatte tilata heille pelipaitaa ja shortseja niin nyt samalla voisi niitä tilata. Voin antaa niistä lisätietoja tarvitseville sähköpostitse.

Unohtui aiemmin mainita, että treenipaita presto II löytyy kuvaston sivulta 7 ja jalkapallo reppu sivulta 16.

T. Kirsi

Eelis

Paita asiasta voitaisiin keskustella kun pidetään vanhempainpalaveria Ulrika turnaukseen liittyen. Kaikilla ei varmaan ollut tarkoitus tilata treenipaitaa, mutta jos siitä tehdään pelipaita niin tilanne onkin sitten toinen. Paidan hinta myös muuttuu, jos painatukset muuttuvat. T. Kirsi

Eelis

Päätimme vanhempainpalaverissa, että pojille otettaisiin valkoinen lyhythihainen treenipaita, jota voitaisiin tarpeen mukaan käyttää myös pelipaitana. Painatukseksi tulisi pieni Tp47 logo rintaan ja paidan selkäpuolelle isolla pelinumero. Paidan hinta on painatuksineen 21€, josta joukkueen tililtä maksetaan 11€/paita. Vanhempien maksettavaksi jäisi siis 10€/paita. Suurin osa on ilmoittanut minulle jo poikansa paidan koon, mutta ne jotka eivät ole vielä ilmoittaneet voisivat laittaa tiedon minulle joko sähköpostitse kirsi(piste)heiska(miuku)gmail(piste)com tai myös puhelimitse voi ilmoittaa vaikka tekstiviestinä puh. 0405636770 viimeistään 28.2. Reppujen osalta päätettiin, että jokainen maksaa itse repun hinnan 25€, jos sellaisen haluaa tilata. Repun ja treenipaitojen maksamisesta tulee sitten myöhemmin tarkempaa ohjeistusta, kun saadaan tilaukset ensin tehtyä. T. Kirsi

Oskari

Oskari S. pääsee kolmeen viimeiseen peliin, koska vanhemmat kumpikin töissä, ja Tuomohan ei pääse ollenkaan, päivystys-vuoron takia.

(poistettu pelaaja)

Hyvä,että Oskari pääsee

Oskari

Oskari R. ei valitettavasti pääsekään pelaamaan. on tullut kipeäksi.