Akseli, profiilikuva
Akseli

Hei! Kasit ovat tänään laittamassa varustetilausta menemään. Onhan kaikki nyt tietoisia asiasta ja halukkaat tehneet tilauksen (kasien nimenhuudossa ollut hinnastot ym.)? Peliasuina käyvät entiset, mutta toiveena olisi yhdenmukaiset treeniasut. Jos joku vielä haluaa jotain tilata tai kaipaa lisätietoa, niin voi olla yhteydessä varustevastaavaan 040 539 1913 (wa/txt) tai hannamari(piste)harjunen(miuku)gmail(piste)com.

Ilmari, profiilikuva
Ilmari

Hei! Jälleen yksi hienosti mennyt turnaus takana... viikon päästä jatketaan :) Osa on jo liittynyt P08-joukkueen nimenhuutoon, käykäähän nyt liittymässä loputkin!

(poistettu pelaaja)

Heips.
Joukkueelle on kertynyt sen verran varoja, että jäädytetäänpäs kuukausimaksut hetkeksi ja käytetään kertyneet pois. Eli ei kuukausimaksuja elokuussa. Katsotaan syyskuussa kuinka monta vuoroa meille tulee ja mikä on joukkueen tilanne.
Olisi hyvä, että vanhemmat kertoisitte vaikka joukkueenjohtaja Minnalle, että jatkaako poikanne talvikaudella harjoituksissa käymistä vai vaihtaako esim. johonkin talvilajiin. Eli käykö harjoituksissa kerran vai kahdesti viikossa.
Jokaisen pelaajan arparahat maksatte rahat joukkueen tilille ja laitan ne sieltä eteenpäin,
t. Päivi

Ilmari, profiilikuva
Ilmari

Pe 12.5. Kokkiskan harkat peruttu, salissa tanssikerhon näytös.

(poistettu pelaaja)

Hei,
Rahakirstun vartija täällä taas laittelee väliaikakuulumisia.
1. Saimme Ulrika-turnmauksesta voittoa n. 860€ ja sentit päälle. Kiitos hienosta talkootyöstä!
2. Valmentajamaksuja ei tänä keväänä tule, joten tiputimme kuukausimaksun 10€/kuukaudessa. Eräpäivä kuukauden 15. päivä.
3. Pelipaidat ja reput ovat tulleet ja painossa.
Jokaisen pojan omavastuu paidasta on 10€ ja Repun hinta sen tilanneille on 25€.
Maksakaa nämä tilaukset joukkueen tilille 15.4. mennessä.
4. Kiitos, että tämä joukkue maksaa maksut ajallaan. Helpottaa työtäni, kun voin luottaa, että raha ilmestyy tilille. Iso peukku!

Jääkiekkokausi on lopuillaan. Toivottakaamme tervetulleeksi kaikki mahdolliset uudet ja vanhat pelaajat!
t. Päivi Pukero

(poistettu pelaaja)

Reput ja paidat on tosiaan viety painatukseen ja kysyin samalla tuleeko Tapojärven mainos paitoihin. Vastaus oli, että tällä hetkellä ei ole voimassa olevaa sopimusta asiasta, joten mainosta ei tule paitoihin. T. Kirsi

(poistettu pelaaja)

Pelivarusteet on painatettu. Jaan niitä ennen harkkoja ke 12.4. T. Kirsi